Gein Noord 55A, 1391 HW Abcoude
0294 283 417
info@aannemersbedrijf-ruben.nl

Onze werkwijze

Onze werkwijze

Aannemersbedrijf Ruben bv garandeert een persoonlijke aanpak, doordat Ruben Mulder zelf dagelijks betrokken is bij alle projecten. Hij komt altijd zelf langs, voor de eerste kennismaking om de wensen, plannen en kosten te bespreken, maar ook daarna bezoekt hij regelmatig de bouwplek. 

Met een vast team en relaties die we kunnen vertrouwen, staat Aannemersbedrijf Ruben bv voor een prettige samenwerking. Een aannemersbedrijf waar u op kunt bouwen, zowel zakelijk als particulier. Direct persoonlijk contact, korte lijnen en solide vakmanschap zorgen ervoor dat u niet voor verrassingen komt te staan.

Persoonlijke aanpak 

Nadat er contact is gelegd, komen wij langs om ter plaatse de wensen en mogelijkheden te bespreken. Door goed naar de klant te luisteren en de juiste kennis om in mogelijkheden te denken, kunnen wij u goed adviseren om een zo optimaal mogelijk resultaat te behalen. Uw tevredenheid is onze missie. 

Kosten

De offerte van ons en eventuele onderaannemers worden naadloos op elkaar aangesloten, zodat een duidelijk totaal kostenoverzicht ontstaat. Na goedkeuring van de offerte ontvangt u van ons een gespecificeerde opdrachtbevestiging. Hierin staan de afspraken helder omschreven. 

Planning & overleg

Als de bouw van start is gegaan, blijft Ruben nauw betrokken bij de voortgang en bezoekt regelmatig de bouwplek. Hij is te allen tijden uw aanspreekpunt en tussentijds overleg is uiteraard altijd mogelijk.